Spring til indhold

Internationale stillinger hos Global Partnership for Education

19.02.2015  10:39
GPE sekretariatet i Washington har opslået en række internationale stillinger med ansøgningsfrist hhv. ultimo februar og primo marts.

Global Partnership for Education arbejder for at sikre børn i udviklingslandene en god skolegang. GPE er etableret i 2002 og arbejder i 60 af verdens fattigste udviklingslande. Via globale partnerskaber sikrer Global Partnership for Education en international finansiering, således at udviklingslandene får internationale og nationale ressourcer til at opnå deres uddannelsesmål. 

GPE søger en række kandidater til deres team for Strategy, Policy and Performance. Stillingerne indebærer blandt andet opgaver med etablering, opretholdelse og styrkelse af de forskellige GPE-programmer og aktiviteter, som vedrører undervisning i grundskolen.

En stilling hos GPE indeholder blandt andet stratetiske planlægning, udarbejdelse sektoranalyser og kontrol med de forskellige programmer.  Ansøgningsfristen for de enkelte stillinger er enten ultimo februar eller primo marts. Nedenfor er fremhævet en række stillinger i Strategy, Policy and Performance temaet:

Vi henviser til de enkelte stillingsopslag for mere information. Desuden henviser vi til http://www.globalpartnership.org/jobs for at finde mere information om GPE og flere ledige job.Seneste nyt

    Se alle