Spring til indhold

Udenrigsministeriet afholder kurser i EUs adgangsprøve del 1 i uge 21 - NY FRIST

01.05.2014  15:32
Udenrigsministeriet afholder heldagskurser ved ENA i forberedende CBT-træning tirsdag den 20. til fredag den 23. maj 2014.

Udenrigsministeriet afholder fire forberedende heldagskurser i EU's indledende elektroniske del af EU's adgangsprøve (CBT’en) i dagene tirsdag den 20. til fredag den 23. maj 2014. Kurserne er rettet mod kandidater tilmeldt EU’s adgangsprøver for AC-generalister og revisorer til Den Europæiske Revisionsret. At kurserne udbydes til begge adgangsprøver skyldes, at formatet i flg. vore oplysninger er sammenlignelige for begge prøver.

Der er tale om et begrænset antal pladser, hvorfor der stilles krav om grundig egen-forberedelse forud for kurset for at komme i betragtning. Tilmelding er bindende.

Kurserne afvikles af den franske forvaltningshøjskole ENA (Ecole nationale d'administration) og vil foregå på engelsk. Der vil udelukkende blive fokuseret på træning i CBT’ens fire delområder - verbalt ræsonnement, numerisk ræsonnement, abstrakt ræsonnement og faglig dømmekraft. Generel information om prøven vil ikke blive givet.

For at sikre optimalt udbytte af kurserne med ENA afholder Udenrigsministeriet derfor mandag den 19. maj 2014 to (ens) forberedende halvdagskurser i indhold, format og teknik for CBT’en. Disse kurser vil foregå på dansk, og vil omfatte både en generel præsentation af adgangsprøvens enkelte elementer, konkrete testeksempler og efterfølgende forklaring på de enkelte spørgsmål. Tilmelding til et af disse halvdagskurser skal ske samtidig med tilmelding til det valgte ENA-kursus.

Der udbydes følgende kurser:

Halvdagskurser 

• Mandag d. 19. maj kl. 9.00 til 12.30: Halvdagskursus i CBTens indhold, format og teknik
• Mandag d. 19. maj kl. 13.30 til 17.00: Halvdagskursus i CBTens indhold, format og teknik

Heldagskurser

• Tirsdag d. 20. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA
• Onsdag d. 21. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA
• Torsdag d. 22. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA
• Fredag d. 23. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA

Alle de ovennævnte kurser afholdes i Udenrigsministeriet, Asiatisk plads 2, 1448 København. Ved heldagskurserne forventes afholdt frokostpause fra 12.15 – 13.15 for egen regning. Der tilbydes kaffe, te og vand under dette kursus.

Bindende tilmelding skal ske til intstill@um.dk senest tirsdag den 13. maj 2014 kl. 12.00 med angivelse af præference for dato, samt hvorvidt man ønsker at deltage i et forberedende halvdagskursus – og i givet fald hvornår. Der skal ved tilmeldingen anføres, om man er ansat i centraladministrationen, under uddannelse (og hvor) eller andet. Meddelelse om kursernes afholdelse vil søges tilsendt til de tilmeldte kandidater senest torsdag den 15. maj 2014.

Kontakt 

Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Andersen (aneand@um.dk)Seneste nyt

    Se alle