Spring til indhold

Nyt om internationale stillinger

Her finder du oplysninger om særligt vigtige internationale stillingsopslag, om adgangsprøver til internationale stillinger (særligt EU), samt øvrige nyheder om internationale karrieremuligheder. Der kan abonneres på siden.

 • EU-institutionerne søger sikkerhedsspecialister
  29.01.2019  10:59

  Den Europæiske Unions institutioner søger i øjeblikket dygtige og motiverede medarbejdere og assistenter inden for sikkerhedsoperationer, teknisk sikkerhed og informations- og dokumentsikkerhed.

 • Midlertidig ansættelse som dansksproget juristlingvist ved EU-Domstolen
  08.01.2019  15:11

  Domstolen søger dansksprogede juristlingvister for at imødegå den stadigt stigende arbejdsbyrde i det danske sprogkontor i Luxembourg. Hvis du derfor har lyst og evne til at indgå i et team med ca. 600 andre jurister fra alle EU’s lande i et ungt og dynamisk internationalt miljø midt i Europa, er dette måske noget for dig. EU-Domstolen arbejder i specialiserede grupper, hvor de beskæftiger sig med alle aspekter af EU-retten, både den primære og den afledte ret.

 • Junior Professional in Delegation (JPD) – SØG NU!
  03.01.2019  14:18

  Den Europæiske Udenrigstjeneste (EEAS) og Europa-Kommissionen (EC) har etableret et to-årigt program for højt kvalificerede junior fagfolk fra EU-medlemsstaterne, hvor man kan få muligheden for at arbejde i EU's delegationer verden over.

 • Sekunderet National Ekspert SNE stilling
  21.12.2018  12:59

  Til besættelse af en ledig SNE-stilling som International Relations Officer for Overseas Countries and Territories (OCTs) i Europa Kommissionens Direktorat for International Samarbejde og Udvikling (DG DEVCO) i Bruxelles indkaldes hermed ansøgninger.

 • Job og karriere i EU
  14.12.2018  11:29

  Jobmulighederne i EU er mangfoldige, uanset om du fx er samfundsfaglig, økonom, jurist eller sprogekvilibrist, har mange års erhvervserfaring eller er studerende.

 • Ansøgning til Junior Professional in Delegation (JPD)
  14.12.2018  11:22

  Højt kvalificerede junior fagfolk fra EU-medlemsstaterne kan få mulighed for at arbejde i EU's delegationer verden over. Formålet med programmet er, at sætte unge i stand til at få en førstehånds erfaring i delegationernes arbejde og en dybtgående forståelse af deres rolle i gennemførelsen af ​​EU's eksterne politikker.

 • SNE-stilling: Rådgiver til Managing Director Afrika
  03.09.2018  14:18

  Til besættelse af en ledig sekunderet national ekspert-stilling i Den Fælles Udenrigstjeneste (FUT’en) i Bruxelles indkaldes hermed ansøgninger. Nærmere stillingsbeskrivelse findes her.

 • FN søger Junior Programme Officers
  21.08.2018  14:31

  Som en del af Danmarks udviklingsarbejde finansierer Udenrigsministeriet udsendelsen af juniorrådgivere (JPO) til en tikke multilaterale organisationer. Programmet giver yngre akademikere mulighed for ansættelse i organisationernes landekontorer eller på hovedkvarters niveau.

 • EU leder efter specialister i databeskyttelse
  06.08.2018  16:35

  Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse søger motiverede specialister i databeskyttelse, der har ekspertise og professionel erfaring inden for databeskyttelse i den offentlige administration.

 • JUNIOR PROFESSIONAL TIL EU-DELEGATIONEN I NIGERIA OG TANZANIA
  06.08.2018  14:03

  EU's traineeprogram for universitetskandidater i starten af deres karriere ”Junior Professionals in Delegation (JPD)” giver mulighed for at få et førstehåndsindblik og forståelse for den europæiske udenrigstjeneste. Under programmet for 2018/19 skal der besættes en 1-årig trainee-stilling hos EU-Delegationen i Abuja, Nigeria og EU-Delegationen i Dar Es Salaam, Tanzania.

Vis filtreringsmuligheder
Filter

PERIODE

Fra
Til
FRITEKST
Vis liste